วันอังคารที่ 8 ตุลาคม พ.ศ. 2556

ไอติมกล้วยเคลือบช็อคโกแลต


Frozen Chocolate Banana Pops:
4 ounces (115 grams) semi-sweet or bittersweet chocolate, chopped ช็อคโกแลต สำหรับเคลือบ
1 tablespoon flavorless oil (corn, vegetable, canola, safflower or a light olive oil) (can also use coconut oil) น้ำมัน
3 large ripe bananas กล้วย ไม่ต้องสุกมาก

Garnish: โรยหน้า ตามชอบเลยค่ะ
Chopped peanuts, pecans, hazelnuts, almonds, walnuts or pistachios
Toasted dried coconut
Granola
Sprinkles or Chocolate Jimmies
Note: To toast coconut, place in a 300 degree F (150 degrees C) oven and bake for about 5 minutes or until lightly browned. Watch carefully.
 
ทำแสนง่ายค่ะ 
 
 

http://www.joyofbaking.com/FrozenChocolateBananaPops.html

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น