วันศุกร์ที่ 4 ตุลาคม พ.ศ. 2556

French Macarons:

 

100 grams ground blanched almonds or almond meal/flour* อัลมอนต์มีล
180 grams confectioner (powdered or icing) sugar** น้ำตาลไอซิ่ง
100 grams "aged" egg whites, at room temperature*** ไข่ขาว
1/4 teaspoon cream of tartar (optional) ครีมออฟทาทาร์ (ถ้ามี)

35 grams superfine or castor white sugar**** น้ำตาลทรายละเอียด

Note: Weight measurements (grams) (use a digital scale) are only given for this recipe. Volume measurement (cups) are not recommended.





(ภาษาไทยค่ะ)



แถมอีกสูตรค่ะ เลือกดูตามชอบค่ะ

http://nookprarisa.blogspot.com/2012/10/macaron.html 




 เวบนี้สำหรับ Macarons น่ารักๆ ค่ะ 
http://www.macaronmagic.com/includes/gallery.html 

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น